Як виглядав Олег Винник у дитинстві і в молодості? Архівні фото

Популярний співак і кумир жінок Олег Винник у дитинстві був дуже світлим хлопчиком, а в молодості носив стильну стрижку.

Від Олега Винника в захваті багато жінок, а його пісні знають навіть ті, хто жодного разу не бачив самого співака.

Популярність до Олега прийшла не відразу. Він починав з театрального мистецтва, близько 10 років Винник працював актором у театрах Німеччини. До речі, акторська минуле можна подивитися тут.

У дитинстві Олег Винник був звичайною дитиною з білявим волоссям. Згодом блакитноокий хлопчик перетворився в стильного юнака. Український співак носив незвичайну і стильну стрижку, яка підкреслювала його виразні вилиці.

ОЛЕГ ВИННИК У ДИТИНСТВО

Олег Винник
Олег Винник

ОЛЕГ ВИННИК У МОЛОДОСТІ

Молодой Олег Винник
Молодий Олег Винник

У мережі відзначили, що вік тільки прикрашає артиста. Але, якщо б довелося вибирати молодого або нинішнього, то переміг би точно нинішній Олег Винник.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.