Таюне красива навіть без косметики: супутниця Винника зачарувала своєю натуральною зовнішністю (ФОТО)

Головна Вовчиця і бек-вокалістка Олега Винника Таюне зачарувала мережу зовнішністю без косметики.

Олегу Виннику і його бек-вокалістці приписують роман. Деякі вважають, що саме Таюне є і музою, і дружиною співака. Поки залишається тільки припускати, адже самі артисти не підтверджують чутки.

Таюне почали бурхливо обговорювати, коли вона заспівала сольно. Публіка з радістю прийняла нову повноцінну артистку. Багатьох підкорила саме її скромність, простота і чистий голос.

Звичайно, після такого «знайомства» шанувальники шукали інформацію про цю талановиту жінку. Незабаром фанати Винника виявили фото співачки, де Таюне з милими хвостиками, в кепці і без макіяжу.

Потрібно відзначити, що відсутність макіяжу ніяк не вплинуло на зовнішність Таюне. Вона з тих небагатьох співачок, які можуть не ховати своє лице під тонною косметики.

Таюне без макияжа
Таюне без макіяжу

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".