Оля Полякова непристойно вигнулась на палубі яхти: який приклад вона подає своїм дочкам

Співачка Оля Полякова поділилася у своєму особистому блозі новим знімком, на якому вона пікантно позує на палубі яхти в купальнику.

36-річна співачка і мама двох доньок Оля Полякова ніколи не соромилася демонструвати усі плюси своєї фігури.

Головна блондинка країни, як сама себе називає артистка, завжди відрізнялася своїми ексцентричними і викликаючими концертними нарядами, які найчастіше складалися тільки з яскравих боді.

З іншого боку, важко заперечити, що фігура у Полякової дійсно приваблива і красива — не дарма виконавиця дотримується суворого харчування і займається спортом.

Хоча сама Оля не раз зізнавалася, що зіграла величезну роль і генетика, а вона час від часу дозволяє собі насолодитися чимось шкідливим — солодощами, бургером або піцою.

Проте вона з легкістю може зачарувати своїми фотознімками в купальнику, що Полякова і довела в одній із останніх публікацій у своєму особистому блозі.

Фото с Instagram Оли Поляковой
Фото з Instagram Олі Полякової

На знімку співачка грайливо позує в білому купальнику на палубі яхти. Під такою пікантною публікацією Полякова вирішила згадати свій відпочинок в Одесі пару років тому.

Вона поділилася емоціями і спогадами з оригінальних тематичних екскурсій “Одеса бандитська”, “Одеса єврейська”, “Одеса контрабандистська” і висловила неймовірно теплі емоції до цього морського міста. Таким чином артистка вирішила закликати своїх підписників подорожувати Україною.

Хоча все ж шанувальники Олі більше звернули увагу не на інформативний підпис, а на стрункі ноги і плоских животик виконавиці, які забрали на собе всю увагу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.