ТОП-5 результатів проекту Зважені та щасливі, які вразять навіть скептиків (ФОТО героїв ДО І ПІСЛЯ)

Варто лише захотіти – у цій фразі точно переконалися учасники шоу «Зважені та щасливі». За дев’ять сезонів сюди приходили десятки людей з надмірною вагою, а виходили – стрункими та впевненими собі. Ми зібрали топ-5 неймовірних перетворень. Можливо, одна із історій надихне вас на зміни!

Дев’ятий сезон приніс Наталії Кириленко та Павлу Назаренко не лише “-141” кілограм на двох та перемогу у шоу, а й кохання. У фіналі змагань Павло зробив пропозицію Наталії, яку дівчина із задоволенням прийняла.

Павло Назаренко

“Ми дуже сподівалися і вірили, але все одно було величезне хвилювання. Коли назвали відсотки, було неймовірне відчуття щастя, гордості і вдячності нашому тренеру Іраклію, що він в нас повірив, дав нам шанс, і ми його не підвели”, – поділилися враженнями від перемоги Наташа і Паша, йдеться на сайті РБК-Україна.

Олександр Реп’янчук

Олександр Реп’янчук – переможець п’ятого сезону. На проект він прийшов із вагою 148 кг, а у фіналі важив – 59.

Алік Закревський

86 кілограмів за час перебування на проекті скинув Алік Закревський. Саме це і принесло перемогу хлопцю у другому сезоні шоу.

Людмила Чаднова

Ще одна учасниця дев’ятого сезону вразила новим зовнішнім виглядом. Людмила Чаднова худла вдома під наглядом Марини Боржемської. Її результат – це “-76” кілограм.

Олег и Богдан Буряки

Олег і Богдан Буряки стали лідерами восьмого сезону. Останній схуд на 75 кілограм. Ледь не дотягнув до цього результату Олег. Він скинув 69 кілограмів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, мама Насті Каменських розповіла, якими стравами балує доньку і зятя. Що їсть Настя Каменських, коли ніхто не бачить.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.