Головний “Холостяк” країни Макс Михайлюк посвітив на камеру сталевим пресом (ФОТО)

Макс Михайлюк похвалився новим фотознімком у своєму особистому блозі.

Чутки і плітки навколо десятого сезону найбільш романтичного шоу України “Холостяк” не вщухають навіть через кілька тижнів після виходу в ефір пост-шоу програми.

Деякі фанати продовжують шукати нові подробиці щодо долі учасників після завершення. Так, деякі почали підозрювати, що головний герой Макс Михайлюк помирився з переможницею Дашею Ульяновою.

Інші ж навпаки запідозрили, що Макс почав зустрічатися з іншою учасницею, яка не отримала свою заповітну троянду за кілька серій до грандіозної фінальної церемонії.

Головні учасники цих чуток ніяк не коментують всі ці підозри. Проте вони продовжують вести активне віртуальне життя у соціальних мережах і радувати фанатів “Холостяка” своїми фото.

Так головний герой Мак Михайлюк поділився досить пікантним знімком у своєму особистому блозі в мережі Instagram.

На фотографії Михайлюк лежить в темних джинсах і грубих черевиках. Але головна родзинка знімка — прес холостяка, який він демонструє. Підписники Максима відзначили, що такому чоловікові недовго ходити без кільця і незабаром він обов’язково зустріне свою любов.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.