Весілля Олени Кравець: якою була нареченою актриса “95 Кварталу” 18 років тому (ФОТО)

Олена Кравець вийшла заміж в 2002 році за одного з авторів студії "Квартал 95" Сергія Кравця.

Відносини Олена Кравець з її чоловіком Сергієм почалися задовго до популярності, гастролей і концертів. Пара познайомилася в рідному Кривому Розі на репетиціях КВН, в який грало подружжя.

Пара довгий час дружила, але потім між ними почався бурхливий роман, який згодом переріс у красиву і сильну любов, а незабаром і в сімейне життя.

Елена Кравец с мужем Сергеем во время участия в КВН
Олена Кравець з чоловіком Сергієм під час участі в КВН

Незабаром пара переїхала до Києва, де обидва почали працювати в колективі проекту студії “95 Кварталу”. Олена була єдиною актрисою на сцені, її чоловік — одним їх креативних авторів.

У 2002 році пара зіграла пишне весілля. На свято були запрошені понад сто осіб. Цікаво, що весь банкет молодята змогли оплатити самостійно, відклавши грошей з перших гастролей.

Елена и Сергей Кравец с Владимиром и Еленой Зеленскими
Олена і Сергій Кравець з Володимиром і Оленою Зеленський

У 2003 році у них народилася перша дочка Маша. До речі, багато-хто вважає, що саме вагітність Кравець стала причиною весілля.

Проте, пара вже 18 років щаслива в шлюбі, і навіть спільна робота не заважає їхнім стосункам. У 2016 від у пари народилися двійнята — син Ваня і дочка Катя.

Елена и Сергей Кравец
Олена і Сергій Кравець

До речі, Олена і Сергій дотримуються правила “щастя любить тишу”. Вони рідко з’являються разом на публіці і не дуже активно афішують свою любов в соціальних мережах та ЗМІ. Однак рідкісні кадри дали шанувальникам можливість зробити висновок, що сім’я Кравець — виглядає дуже красиво і щасливо один з одним.

Сергей и Елена Кравец сегодня
Сергій і Олена Кравець сьогодні

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.