Справжня улюблениця Меладзе: Анна Седокова показала, чому вона була найкращою вокалісткою ВІА Гри

37-річна Анна Седокова продемонструвала фото в новому купальному вбранні і повну готовність до пляжного сезону.

Анна Седокова, Надія Мейхер та Віра Брежнєва — саме так для мільйонів меломанів виглядав “золотий склад” легендарного жіночого колективу “ВІА Гра”. Анна була головною вокалісткою гурту — її дзвінкий голос легко витягував основні партії.

Відрізнявся цей склад і своєю красою і жіночність. Солістки повністю виправдовували назву колективу і чарували слухачів не тільки своїм музичним талантом, а й соковитими фігурами.

З того моменту, як Седокова залишила колектив, пройшло вже 16 років. Причиною її відходу стало заміжжя і народження першої доньки. Проте, через роки співачка все ще може похвалитися своєю красивою фігурою. У мережі Instagram Анна продемонструвала фотографію в новому купальному костюмі і показала повну готовність до пляжного сезону.

Фото с Instagram Анны Седоковой
Фото з Instagram Анни Сєдокової

Гарний пишний верх підкреслює осину талію Седокової, а декольте — пишний бюст. Шанувальники співачки, оцінили і зовнішній вигляд 37-річної мами трьох дітей, і новий наряд, залишивши безліч компліментів:

“Який шикарний купальник! Справжній вогонь-вогонь!”;
“Худишка яка!”;
“Мрія, а не фігура!” — написали коментатори.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.