Дружина Монатика похвалилася соковитою фотографією з сімейного відпочинку: щаслива сім’я

Ірина Монатік у своєму Instagram показала, як вони з чоловіком і дітьми проводять літні вихідні.

Дмитро Монатік носить славу одного з найзагадковіших виконавців в українському шоу-бізнесі. Він чесною працею добився своєї популярності і мільйонів шанувальників в декількох країнах світу.

Він пройшов через негативні висловлювання суддів “Х-фактора”, які стверджували, що у нього не буде ніякого майбутнього в музичній сфері. Дмитро починав свою кар’єру, маючи з майна тільки матрац на оренжованій квартирі і старий синтезатор.

Але поряд з ним завжди була любляча дружина. Ірина переїхала з чоловіком до Києва з рідного Луцька. Вона стала справжнім плечем, на яке майбутня зірка міг щовечора впертися після перших невдач. Однак разом їм вдалося подолати всі труднощі і випробування долі, щоб врешті-решт домогтися слави і визнання.

Зараз Ірина працює менеджером Монатіка як співака і реалізовує себе у сфері управління та організації. Щасливе подружжя виховує двох дітей — синів Платона і Данила.

Вони рідко діляться сімейними знімками і практично не показує обличчя своїх дітей, точно невідомий навіть їхній вік. Однак, час від часу Ірина ділиться рідкісними кадрами свого сімейного життя зі знаменитим співаком.

У своєму Instagram вона показала, як разом з Дмитром і синами вони проводять вихідні — ходять у басейн і прогулюються містом.

Фото с личного блога Ирины Монатик
Фото з особистого блога Ірини Монатік
Дмитрий Монатик вместе с детьми
Дмитро Монатік разом з дітьми

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.