(ФОТО) Тіна Кароль приваблює Дана Балана та інших чоловіків не тільки своїм вокалом

У своєму особистому блозі українська співачка поділилася новою фотографією, яка закохує в себе з першого погляду.

Тіна Кароль не перестає закохувати мільйони своїх шанувальників новими знімками і красивими кадрами, якими співачка практично щодня ділиться у своєму особистому фотоблозі.

Багато фанатів Тіни, надивившись на її публікації, відзначають, що вона могла б легко себе спробувати не тільки в ролі співачки, але і в якості професійної моделі — позувати у Кароль виходить просто чудово.

Підтвердила вона це і своїм новим знімком. На фотографії співачка позує лежачи на підлозі в красивому фіолетовому костюмі і лавандових босоніжках на шпильці. Підкреслює стиль Тіни її незмінна зачіска — укладка в стилі “голлівудська хвиля”.

Особливої вишуканості фотографії додає підтягнутий і підкачаний прес Кароль — не дарма вона активно займається спортом. Варто відзначити і професійну роботу фотографа, який вміло вибудував кадр, дозволивши природньому світлу і тіням створити надзвичайну і навіть злегка таємничу атмосферу знімка.

Шанувальники виконавиці не змогли пройти повз такої вдалої фотографії та залишили Кароль безліч компліментів:

  • “Ось тепер і літній настрій є”;
  • “Тіна ти найкраща”;
  • “Яке незвичайне фото”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!