У Волочкової з’явилася конкурентка: Злата Огневич продемонструвала шпагат у повітрі (ВІДЕО)

Злата Огневич не тільки талановита співачка. Українська артистка регулярно займається спортом і може похвалитися бездоганною розтяжкою, як у балерини.

Українська співачка Злата Огневич день починає зі спорту. Свої досягнення артистка регулярно демонструє у своєму профілі Instagram.

«Однозначно, спорт – это способ жизни, энергия и движение! 🌟👌🏽 А еще – новые идеи, так как мозг, насыщенный кислородом, лучше работает», – написала співачка.

Талановита Злата Огневич володіє не тільки чарівним голосом, вона ще може скласти серйозну конкуренцію балеринам або гімнасткам. Злата показала свою ідеальну розтяжку. Артистка зробила поперечний шпагат прямо в повітрі.

Погодьтеся, виглядає дуже ефектно. Розтяжка – це не найприємніші відчуття, але Злата посміхається і навіть крутиться.

«Класс!!! Какая растяжка», «Ого, я знаю як це важко, а ви ще й посміхаєтеся», «Наша гордость!», «Сколько в вас талантов скрыто», – прокоментували в мережі.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?