Справжня улюблениця Костянтина Меладзе: Анна Седокова розповіла про свої правила щастя і успіху

Екс-учасниця "ВІА Гри" поділилася красивою фотографією з басейну у своєму особистому блозі.

Анна Седокова була учасницею “золотого складу” легендарного жіночого колективу “ВІА Гра”. Саме її прихід в групу знаменував новий етап в історії цього музичного проекту. Анна додала нотки свого неповторного вокалу в пісні Костянтина Меладзе, і вони стали хітами, які актуальні і сьогодні.

Седокова залишила колектив у 2004 році заради заміжжя і дитини. Однак для багатьох шанувальників “ВІА Гри” вона залишається незамінною учасницею і вокалісткою.

Сьогодні співачка займається сольною кар’єрою і виховує трьох дітей, живе Анна в Америці. Всі три дитини виконавиці народжені від різних чоловіків, проте ні з ким з них вона так і не зв’язала своє життя остаточно. Проте Седокова відчуває себе абсолютно щасливою і успішною жінкою і з радістю ділиться своїми секретами в особистому блозі.

У своєму Instagram 37-річна артистка опублікувала фото з басейна. В описі до посту Анна написала головні правила, яких вона дотримується, щоб відчувати себе щасливою.

Фото с Instagram Анны Седоковой
Фото з Instagram Анни Седокової

За словами Седокової, в першу чергу треба навчитися любити і поважати саму себе, але при цьому не менше любити й інших. Також в правилах Анни цінувати те, що маєш, і оточувати себе тільки щасливими людьми і переставати бачити в усіх погані якості.

Щасливі люди створюють свої правила і ні з ким себе не порівнюють. Коментатори оцінили поради співачки і залишили їй свої компліменти:

  • “Дякую за ці слова”;
  • “Підписуюся під кожним пунктом, Аня!”;
  • “Ось це текст)))) Вогонь! Спасибі”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.