Дружина Монатика похвалилася стрункими ніжками в коротких шортах: “Ти сильно красива”

Дружина українського співака Дмитра Монатика поділилася фотографією з одеських канікул — Ірина у прекрасній формі.

На початку червня Дмитро Монатик представив свій новий трек “ВЕЧЕРиНОЧКА”, який він записав у дуеті з Вірою Брежнєвою. Пісня настільки сподобалася фанатам виконавця, що її вже охрестили головним хітом цього літа, а відеокліп буквально за два тижні набрав майже 8 мільйонів переглядів.

Після вдалої презентації нової композиції Монатик разом із сім’єю вирішив виїхати на невеликі канікули в Одесу рятуватися від київського спеки. Оскільки сам співак рідко ділиться своєю повсякденною рутиною у соціальних мережах, щасливі моменти відпочинку сімейства Монатиків можна простежити в особистому блозі його дружини Ірини.

Ірина є не тільки вірною дружиною Дмитра, яка пройшла з ним весь шлях — від кастингів “Х-фактора” до концертів на стадіонах, а й менеджером артиста. Разом пара виховує двох синів Платона і Данила.

У своєму особистому блозі Ірина поділилася яскравим знімком з одного з одеських готелів. Дружина Монатика зробила фото в стилі “дзеркало-лук”, в кадрі вона позує в модному костюмі з леопардовим принтом і чорних кросівках.

Фото с Іnstagram Ирины Монатик
Фото з Іnstagram Ірини Монатик

“Одеса зустрічає приголомшливо”, — підписала свою публікацію щаслива дружина і мама.

Родзинкою фотографії став напис на дзеркалі, в якому і зробила знімок Ірина: “Ти сильно красива”. Багато коментаторів відзначили, що це як раз про неї. Але і крім того, залишили безліч компліментів:

  • “Так і є, Ірочка, сильно -красива”;
  • “Як круто!”;
  • “Найкрасивіша чудова прекрасна мила”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.