Влад Яма зворушливо привітав свого батька з днем народження

30 червня батько українського хореографа Микола Петрович Яма святкує свій 72 день народження.

Український хореограф Владислав Яма останнім часом стає прикладом справжнього сімейного щастя. Його шанувальники з радістю і позитивом реагують на фотосесії Влада з сином і дружиною.

У своїх соціальних мережах він регулярно показує спільний відпочинок з рідними людьми, ділиться секретами виховання сина Леона і демонструє яскраві кадри сімейної рутини. Хоча Яма чітко позначає межі особистого — будь-яких ексклюзивних подробиць або “брудної білизни” на показ він не виставляє.

30 червня в його особистому фотоблозі з’явилося ще одне тепле сімейне фото, на цей раз з батьком Миколою Петровичем. У цей день тато знаменитого танцюриста відзначає свій 72 день народження.

Влад Яма с отцом
Влад Яма з батьком

Микола Петрович разом з дружиною Любов’ю Миколаївною все життя пропрацював в сфері освіти. Він і зараз займає посаду начальника відділу освіти Ленінської райадміністрації в Запоріжжі — рідного міста Влада Ями.

Сам хореограф досить лаконічно підписав свою публікацію: “Батькові сьогодні 72. Люблю, поважаю і вчуся!”

Раніше, на День батька, Влад зізнавався, що тато завжди був для нього прикладом, і для свого сина Леона він хотів би бути таким же батьком, яким для нього був Микола Петрович. До речі, тоді ж Яма додав, що Леон дуже сильно схожий на дідуся, і цей факт особливо радує танцюриста.

До привітань приєдналися і підписники Ями, вони залишили в коментарях безліч приємних слів і побажань:

  • “Поздравляем!!! Довгих років !!!!”;
  • “Здорово ж, вітаю вас Владе, батьки цінний скарб в нашому дорослому житті) Бережіть їх!!!! І довгих років життя)))”;
  • “Поздравляем !!! Здоров’я!!! І всього найкращого!!”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.