Дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж: якою нареченою була Марія-Барбара

У грудні 2019 року єдина дочка Андрія Кузьменка вийшла заміж, але фотографії з урочистості продовжують радувати око громадськості.

Андрій Кузьменко був лідером українського колективу “Скрябін”. Слухачі пам’ятають і люблять його за душевні пісні, які популярні і сьогодні, за громадську позицію і щирість, яка зустрічається далеко не у всіх зірок шоу-бізнесу.

Музиканта не стало в 2015 році, він розбився в ДТП на власному автомобілі. У Андрія Кузьменка залишилася дочка Марія-Барбара, або як ласкаво називав її тато — Бася. Дівчинку назвали на честь польської актриси Барбари Брильської, яка була кумиром Скрябіна.

Цього року дівчині виповниться 23 роки, вона успішно закінчила Національний медичний університет імені Богомольця за спеціалізацією лікувальна справа і тепер мріє стати дерматологом.

Мария-Барбара Кузьменко в день своего выпускного из университета
Марія-Барбара Кузьменко в день свого випускного з університету

Університет подарував доньці Скрябіна не тільки професію мрії, але і кохану людину. Саме в стінах ВНЗ Барбара познайомилася з хлопцем на ім’я Віктор Тур. Молоді люди разом вчилися, а на шостому курсі вирішили зіграти весілля. Як відомо, батько молодого чоловіка дівчини — глава сільради села Іванків Київської області.

Єдина дочка Андрія Кузьменка вийшла заміж у грудні 2019 року. Весілля було досить пишним, його грали в заміському ресторані під Києвом.

Мария-Барбара в день свадьбы
Марія-Барбара в день весілля

Молодят прийшли привітати не тільки сім’я і близькі друзі, а й представники українського шоу-бізнесу. На спільних фотографіях зі свята можна помітити Катерину Осадчу і одного з близьких друзів батька Барбари — Михайла Хоми, більш відомого як співак DZIDZIO.

DZIDZIO на свадьбе дочки Кузьмы Скрябина
DZIDZIO на весіллі дочки Кузьми Скрябіна

З дня загибелі тата дівчина практично не з’являлася в ЗМІ і рідко вела соціальні мережі. Активною вона стала як раз після радісної події — весілля.

Барбара вместе с мужем Виктором
Барбара разом з чоловіком Віктором

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?