Замість кар’єри — виховання дитини: співачка Гайтана показала, як виглядає її маленька дочка

Дочка Гайтани Сапфір-Ніколь 27 червня відсвяткувала свій третій день народження.

Співачка Гайтана була на піку популярності на початку нульових. Майбутня співачка народилася в Києві, але в п’ять років переїхала жити в Республіку Конго — рідну країну її батька. Через кілька років дівчина з мамою повернулася в Україну, де закінчила школу і почала свою творчу кар’єру.

У 1991 році вона стала бронзовим призером дитячого телевізійного конкурсу “Фант-лото Надія”, після чого потрапила в ансамбль “Альтана”. А незабаром почала працювати бек-вокалісткою Ірини Білик, Таїсії Повалій, Ані Лорак та інших зірок української естради.

У 2003 Гайтана випустила свій дебютний альбом, який і зробив її знаменитою, вона навіть була удостоєна представляти Україну на головному вокальному конкурсі Європи “Євробачення” в 2012 році.

Але незабаром популярність співачки почала згасати так само швидко, як і з’явилася. Особливо важким став творчий шлях після розставання зі своїм продюсером Едуардом Климом, з яким у Гайтани тривалий період був роман.

Гайтана пішла у тривалу відпустку, а в 2016 вирішила поставити крапку на всьому минулому, випустивши пісню “Біль не лякає”.

Вже через рік у артистки почалося абсолютно інше життя — вона вийшла заміж за продюсера Олександра Смарта і в 38 років вперше стала мамою. У пари народилася дочка, яку назвали подвійним ім’ям Сапфір-Ніколь.

27 червня дівчинка відсвяткувала свій третій день народження, і її мама поділилася у своєму особистому блозі красивими сімейними фото.

Гайтана вместе с дочкой
Гайтана разом з донькою

“Сьогодні у нас велике свято — день народження Ніколь. Три роки тому наше з коханим життя змінилося і стало таким яскравим і неймовірним. Кожен день, коли укладаю її спати, я усвідомлюю наскільки ж ми щасливі. Щасливі разом! Спасибі, що стала нашим сенсом життя, Ніколь!”— зворушливо підписала фотографії Гайтана.

Зараз увесь свій час співачка дарує вихованню своєї маленької доньки.

Гайтана вместе с дочкой
Гайтана разом з донькою

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.