(ФОТО) Нова зовнішність Наталії Могилевської: чому шанувальники не впізнали співачку

Наталя Могилевська здивувала своїх підписників новим образом. Фотографію з новою зачіскою артистка опублікувала у своєму особистому блозі.

Українська співачка Наталія Могилевська у своєму особистому блозі в мережі Instagram зізналася, що в її життя відбулися серйозні зміни. Ніяких подробиць виконавиця не розкрила, проте продемонструвала, як останні події вплинули на її зовнішність.

Наталя Могилевська вирішила кардинально змінити свій імідж. Звичне русяве каре зі світлим мелірування артистка замінила на блондинисту зачіску, вступивши до лав українських шоу-бізнесових блондинок.

Наталья Могилевская
Наталя Могилевська

Співачка вірить, що в її житті нарешті настане світла смуга. Новий етап в житті вже подарував Могилевській новий трек “Белый самолет”, а крім того, вона пообіцяла своїм шанувальникам безліч новинок і цікавого творчого матеріалу найближчим часом.

Фанатів Наталії заінтригували такі новини і зміни в житті артистки. Багато-хто припустив, що причиною для змін в зовнішності міг стати чоловік. Однак, особисте життя співачки останнім часом знаходиться під строгими заборонами для обговорення.

Могилевській раніше приписували роман з хореографом Владом Ямою, офіційно одна була одружена двічі — за бізнесменом Євгеном Чалим і бізнесменом Єгором Долініним. Другий шлюб розпався в 2011 році — з тих пір інформації про нових коханих Наталії практично не з’являлася, а сама вона уникає будь-яких коментарів щодо цієї теми.

Проте більшість шанувальників артистки оцінили її новий образ і залишили їй безліч приємних слів:

  • “Ласкаво просимо в блонд фемілі”;
  • “Дуже пасує, зміна способу. -20 років наче й не було, Брітні в молодості прям”;
  • “Зовсім новий образ. І дуже навіть добре. Іноді дійсно душа вимагає змін”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.