Одружився четвертий раз: Андрій Макаревич поділився фотографіями зі свого єврейського весілля

66-річний лідер гурту "Машина часу" в грудні 2019 року вступив у свій четвертий офіційний шлюб. Його обраницею стала журналістка Ейнат Кляйн.

Андрій Макаревич на початку 2020 року зізнався, що він таємно одружився в четвертий раз. Його обраницею стала єврейська журналістка Ейнат Кляйн, яка на 30 років молодша за музиканта. Пара познайомилася під час однієї з подорожей. На даний момент дівчина проживає в Ізраїлі, де керує власною туристичною фірмою і міні-виноробнею з елітними винами.

Цікаво, що ізраїльська бізнес-леді і журналістка і російський музикант познайомилися в столиці спекотної африканської Ефіопії — Аддіс-Абебі. Як зізнався сам музикант, вони не могли не зустрітися. Він побував уже в 120 країнах і залишилося зовсім мало тих місць, які він не відвідав — Ефіопія одне з таких. Ейнат більше десяти років займається туризмом саме в цьому краї.

Свадебный снимок Андрея Макаревича и Эйнат Кляйн
Весільний знімок Андрія Макаревича і Ейнат Кляйн

Весілля Ейнат і Макаревича пройшло в Яффі — одному з найдавніших районів Тель-Авіва. Як розповіли молодята, організацією всього торжества займалася саме наречена. Дівчина мріяла, щоб все пройшло гарно і по-єврейськи.

Церемонія проходила в атмосфері старовинного інтер’єру, з особистим шеф-кухарем. Музикант зізнався, що він одружився на перфекціоністці, яка покращує все, за що береться.

Лідер “Машини часу” додав, що він не збирався приховувати своє весілля або перетворювати цей день в секрет. На його думку, преса просто втратила нюх і упустила цю історію — його такий розклад тільки порадував.

Свадебный снимок Андрея Макаревича и Эйнат Кляйн
Весільний знімок Андрія Макаревича і Ейнат Кляйн

Після весілля подружжя розділила пандемія. Ейнат живе в Ізраїлі, а Макаревич залишився у своїй московській квартирі. Через закриті кордони закохані не можуть побачитися вже кілька місяців. Однак, і після виходу з карантину ні Макаревич, ні Ейнат не планують стовідсотково змінювати країну проживання.

Як розповіло подружжя, вони багато подорожують і переїздять з місця на місце. Вони будуть разом на гастролях, в поїздках і на інших заходах.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.