Кохана людина Лободи: мама співачки оприлюднила весільні фото своєї доньки

Наталія Лобода поділилася весільними знімками своєї молодшої дочки Ксенії.

Поки шанувальники Світлани Лободи активно обговорюють її можливий роман з лідером німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном, її молодша сестра Ксенія живе спокійним сімейним життям.

Дівчина на дев’ять років молодша за свою знамениту сестру. Багато знайомих і шанувальники Світлани відзначають, що рідні дівчата дуже схожі між собою — різниця лише в кольорі волосся.

Світлана та Ксенія Лобода
Світлана та Ксенія Лобода

Не дивлячись на те, що сама співачка перебралася на постійне місце проживання до Москви, де продовжила активно будувати свою естрадну кар’єру, всі її рідні залишилися жити в Києві.

Рік тому Ксенія вийшла заміж за бізнесмена Артема Аурсаліді. Привітати сестру з головним днем у житті кожної дівчини приїжджала і Світлана разом зі своєю старшою дочкою Євою.

І наприкінці червня Ксенія і її чоловік відсвяткували першу річницю свого сімейного життя — ситцеве весілля. На честь такого свята мама сестер Наталія Василівна поділилася зворушливими знімками з торжества і написала гарне привітання.

Свадебное фото Ксении Лободы
Весільне фото Ксенії Лободи

“У цей щасливий і найсвітліший день вашого життя, в день річниці весілля, хочу побажати невичерпної віри один в одного! Нехай всі побутові і матеріальні проблеми не встануть у вас на шляху! Нехай ваш будинок завжди наповнює тільки взаєморозуміння, незгасна любов і безмежну щастя!”, — щиро побажала Наталія Василівна своїй дочці.

Ксения Лобода с мужем и родителями
Ксенія Лобода з чоловіком і батьками

Нагадаємо, що Світлана Лобода була у цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. Йому співачка народила доньку Евангеліну. Два роки тому на світ з’явилася молодша дочка виконавиці Тільда, ім’я батька Лобода ретельно приховує. Однак її шанувальники впевнені, що щасливим татом є німецький рок-музикант Тілль Ліндеманн.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.