Дружина Потапа Настя Каменських показала, як приваблює чоловіка в басейні в “костюмі Єви”

Українська співачка під псевдонімом NK поділилася новим літнім знімком у своєму особистому блозі.

Українська співачка Настя Каменських останнім часом радує підписників свого фотоблогу красивими знімками, на яких демонструє свою фігуру. Артистка активно почала займатися спортом і стежити за своїм харчуванням — в результаті їй вдалося схуднути на 20 кілограмів.

Тепер Каменських регулярно вихваляється своєю готовністю до літа і пляжного сезону. Поки карантинні заходи не зняті остаточно, і співачка разом з чоловіком Олексієм Потапенко не може полетіти відпочивати на популярні курорти, купальний сезон артистка відкрила в басейні.

Своєю новою фотографією Каменських продемонструвала свій відпочинок, проте невідомо, де саме плавала співачка — в Києві, Одесі чи іншому місті. Так як кілька днів тому вона разом з чоловіком виступали в одному з клубів курортної столиці України.

Снимок с Instagram Насти Каменских
Знімок з Instagram Насті Каменських

Своїм відпочинком на воді Настя поділилася з підписниками. Однак, нова фотографія викликала кілька питань у шанувальників співачки. Для свого фотоблогу Каменських зробила красивий знімок під водою. Багато-хто відзначив, що виконавиця схожа на русалку з дитячої казки.

У той же час знімок викликав невеликий конфуз — деяким коментаторам здалося, що Настя пірнула абсолютно голяка. Довге темне волосся Каменських злилося з її купальником чорного кольору, тому і вийшов такий ефект. Але завзяті коментатори встигли оцінити “сміливість” співачки:

  • “Спочатку мені здалося, що Настя оголена, а потім пригледіла і …”;
  • “Я заздрю вам. Стільки впевненості в собі, я так не можу”;
  • “Настя без купальника?” — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".