Сім років коми: як сьогодні виглядає дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського Маша

Багато-хто порівнює дитячі фотографії Маші і її мами Юлії Висоцької, відзначаючи, що вони неймовірно схожі. Коли телеведуча поділилася в особистому блозі своїм знімком з юності, її шанувальники припустили, що саме так могла б сьогодні виглядати Маша.

Життя телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського поділилася на “до і після” в 2013 році на території Франції. Подружжя вирушило в одну з найромантичніших країн на відпочинок разом з дітьми — сином Петром, якому тоді було 10, і старшою донькою Машею, якій було 13 років.

Сімейна відпустка в одну мить перетворився на справжній кошмар, який триває для Юлії та Андрія ось уже сім років. Автомобіль, в якому їхала пара разом з дітьми, потрапив у страшну аварію. Маша отримала важку черепно-мозкову травму. Для порятунку життя дівчинки лікарі ввели її в медикаментозну кому, в цьому стані вона знаходиться і зараз.

Батьки дівчинки називають головною метою свого життя — вилікувати і поставити на ноги дочку. Вони продовжують багато працювати і вести соціальне життя, не відвертаючись від фанатів. Однак, тема Маші для них в інтерв’ю закрита.

У своєму особистому блозі Юлії Висоцька одного разу показала свої дитячі фотографії, тоді її підписники порівняли її з донькою і зробили висновок, що Маша дуже схожа на свою маму.

Слева: Юлия Высоцкая; справа: Маша
Зліва: Юлія Висоцька; справа: Маша

Кілька днів тому телеведуча поділилася своїм архівним знімком, на якому їй 19 років. Зараз її дочка всього на пару років старше, і шанувальники Юлії впевнені, що Маша все також схожа на маму і зовсім скоро вона одужає і зможе довести це.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.