Дружина Дантеса їсть за двох: стало відомо, як виглядає тіло Наді Дорофєєвої без ретуші

Подруга співачки Лера Бородіна поділилася фотографією Дорофеєвої в купальнику і без ретуші.

Екс-солістка групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва славиться не тільки своїм вокальним талантом, а й відмінним зовнішнім виглядом. Співачка багато працює над своїм тілом — тому абсолютно не соромиться ні коротких міні-спідниць, ні бандажних нарядів.

Надю багато-хто вважає однією з найкрасивіших представниць української естради, а стиль артистки намагаються наслідувати багато шанувальників. Навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що у Дорофеєвої дійсно є свій особистий неповторний тонкий смак в одязі та аксесуарах, а її образи точно не сплутаєш ні з ким іншим.

Надя Дорофеева
Надя Дорофєєва

30-річна зірка сцени абсолютно не соромиться ділиться зі своїми фанатами фотографіями в купальнику або піжамі у своєму особистому блозі. Дівчина регулярно виставляє нові знімки або відео.

Близька подруга і бізнес-партнер Дорофеєвої Лера Бородіна в своєму фотоблозі поділилася відео, на якому співачка танцює з келихом мартіні і в червоному купальнику. “У нас свій Балі”, — зазначила Бородіна.

Фото с Instagram Леры Бородиной
Фото з Instagram Лери Бородіної

Судячи з відміток на фото, бізнес-леді відпочиває разом з Надією і її чоловіком Володимиром Дантесом на території приватного будинку. Компанія відпочиває в умовах карантину, насолоджуючись літом.

Деякі суперечки викликала і фігура Наді Дорофєєвої, яка показала всю себе абсолютно без ретуші або фотошопу. Одні шанувальники відзначили, що Надя тут здається товстіше й більше, ніж на фотографіях у своєму особистому профілі.

Інші ж стали на захист співачки. Вони вважають, що Дорофєєва відмінно виглядає — у неї вузька талія, стрункі ноги і абсолютно відсутній навіть натяк на целюліт.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.