Закохані Ані Лорак і Сергій Лазарєв похвалилися новим спільним фото

Ані Лорак і Сергій Лазарєв вже не в перший раз на своїх сторінках у соціальних мережах одночасно поділилися однаковим спільним фото.

Співачка Ані Лорак та її колега по сцені Сергій Лазарєв продовжують інтригувати своїх шанувальників натяками на романтичні відносини один з одним. Виконавцям вже кілька років приписують роман, проте самі вони називають своє спілкування тісною і вірною дружбою.

Вперше чутки про те, що між Сергієм і Ані “не все так просто”, стали з’являтися ще в 2017 році. У той період музиканти почали часто з’являтися разом на публіці, їхні діти подружилися і почали проводити час разом за спільним дозвіллям. Зрозуміло, батьки теж були поруч.

У той же період Лазарєв в одному з відвертих інтерв’ю зізнався, що вважає Кароліну однією з найкрасивіших дівчат на естраді, він захоплюється її професіоналізмом і любов’ю до роботи.

Однак, в 2017-му Лорак була ще одружена з своїм турецьким коханим Муратом Налчаджиоглу. Хоча і були припущення, що пара вже тоді охолола один до одного — Ані переїхала з дочкою до Москви, а Мурат залишився в Києві. Офіційне розлучення подружжя оформили тільки в кінці 2019 го.

Тоді Лазарєв так прокоментував їхній “любовний трикутник”:

“Кароліна заміжня — у неї прекрасний чоловік, чудова красуня дочка Софія, з якої ми відмінно ладнаємо. Так що наші відносини дуже теплі, але в рамках розумного з однієї простої причини — Ані Лорак не вільна, а я не забираю з сімей”.

Але після розлучення співачки з чоловіком шанувальники Сергія і Ані знову почали активно обговорювати роман між ними, а самі виконавці тільки підливають масло у вогонь. Вони вже кілька разів ділилися спільним фото у своїх особистих блогах в один і той же час, новий знімок не став винятком.

Снимок с Instagram Ани Лорак
Знімок з Instagram Ані Лорак

Фанати співаків не втрималися і залишили безліч захоплених коментарів:

  • “Ой ну не потрібно тут, яка дружба”;
  • “Агов, ну ви все таки разом? Ви така шикарна пара”;
  • “Божественні! Найкрасивіші”, — написали користувачі мережі.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв ніяк не відповідати на ці коментарі і продовжують зберігати справжню інтригу для фанатів.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.