Одне обличчя на трьох: Маша Єфросиніна показала на спільному фото дочку і маму

Телеведуча у своєму особистому блозі поділилася зворушливими спогадами, пов'язаними з її мамою.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна вирішила поділитися своїми принципами і досвідом материнства. Всі правила виховання і спілкування з донькою Маша перейняла від своєї мами, Людмили Павлівни.

Єфросиніна вже сімнадцяти років у щасливому шлюбі з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Пара виховує сина Олександра і дочку Нану. В цьому році дівчинці виповнилося 16 років — її зіркова мама вирішила згадати себе в цьому віці і поділитися проблемами, з якими часто зустрічаються батьки дівчаток.

Маша Ефросинина с мамой и дочкой
Маша Єфросиніна з мамою і дочкою

Телеведуча згадала, як в ранньому шкільному віці мама відвела її на бальні танці, але викладач відмовився приймати дівчинку в групу. “Дівчинку ми не візьмемо — вона буде великою”, — почула тоді Єфросиніна у свою адресу. На що її мама Людмила Павлівна відповіла вчителю, що він ще лікті кусати буде.

Через кілька років Маша плакала від того, що всі хлопчики тікали від неї на танцях і називали “дилдою”, але мама вирішила підняти дух доньці. Людмила Павлівна відвела Єфросиніну на народні танці, сказавши, що там більше мужніх хлопців.

Також телеведуча зізналася, що про всі свої підліткових перемоги і проблеми вона завжди бігла розповідати не подружці, а мамі. Вони разом обговорювали перший поцілунок і перше домашнє вино, яке спробувала Маша. Вона завжди знала, що її підтримають і дадуть правильну пораду.

Такою ж мамою сьогодні Єфросиніна намагається бути для Нани. Вона бачить, як дочка робить своїм помилки, але завжди говорить їй одну фразу: “Донечко, дій, а я підтримаю тебе завжди, навіть якщо від тебе відвернеться світ!”

Маша додала, що, якби їй запропонували вибрати одну суперсилу, вона б вибрала вміння вберегти свою дитину від жорстокості світу. Але поки така здатність залишається лише мрією, Єфросиніна намагається, як і її мама, давати доньці віру в себе, любов, підтримку і повагу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.