Неповторна Тіна Кароль: співачка позувала в чорному бра і косинці

Тіна Кароль в своєму особистому блозі зачарувала користувачів мережі новим фотознімком.

Тіна Кароль регулярно радує своїх шанувальників новими знімками на своїй сторінці в мережі Instagram. Примітно, що співачка, на відміну від своїх колег по сцені, не ділиться повсякденною рутиною або цікавими робочими моментами в особистому блозі.

Кароль вважає за краще показувати результати професійних фотосесій, в яких вона позує в красивих нарядах, з макіяжем і зачіскою. Вона робить лише поодинокі винятки для своїх Інстаграм-історій – фотогарфии, які зникають зі сторінки через 24 години.

У всякому разі насолоджуватися красивими і професійними знімками Тіни її шанувальники можуть завжди.

Стиль останньої публікації зміг зачарувати передплатників виконавиці своєю незвичністю і пристрастю. Кароль позує в дуже незвичайному, але цікавому вбранні – чорному топі, який відкриває струнку талію і підкачаний прес співачки, чорній спідниці-міді, босоніжках на невеликій шпильці.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Але родзинкою цього образу стала косинка, яку Тіна пов’язала на голову, як це раніше робили дівчата під час роботи в полі або саду. Напевно, саме тому багато коментаторів назвали Кароль «Неповторний садоводщіцей».

Але і крім того нова фотографія артистки зібрала багато компліментів і приємних слів:

  • «Яка нереальна краса»;
  • «Карколомна красуня!»;
  • «Тіна – справжня Афродіта», – написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.