Сурмами для зірок: знаменитості, які визнали, що їх дітей виношували інші жінки

На Заході вже нікого не здивуєш новиною про сурогатне материнство, а ось на території країн СНД таку практику тільки починають впроваджувати. Ми підготували список популярних артистів, які скористалися послугами сурогатної матері і не побоялися заявити про це.

Алла Пугачова і її чоловік Максим Галкін стали батьками двійнят – хлопчика Гаррі і дівчанки Лізи. Малюки народились у вересні 2013 року від сурогатної матері.

«Алла приголомшлива мати – вона сповиває, вона годує, встає вночі до них. У неї зараз багато переживань – останній раз вона займалася дитиною, коли народилася Христина. А я знаю по собі, що найбільш надійний захист – це коли людина виросла в атмосфері любові. Коли ти ростеш з цим найпотужнішим щитом батьківської любові, нічого не страшно. Це найголовніше – щоб діти виросли в любові», – заявив в одному з інтерв’ю Максим.

Філіп Кіркоров з дітьми

Перейняв досвід сурматеринства від колишньої дружини і Філіп Кіркоров. У співака народилася дочка, яку він символічно назвав Алла-Вікторія. Філіпу так сподобалися радощі батьківства, що через деякий час він знову скористався послугами сурогатної мами, яка народила йому сина. Його назвали Мартін.

Сім’я Сари Джесіки Паркер и Метью Бродеріка

Двійнята також з’явилися у Сари Джесіки Паркер і Метью Бродерік. Табіту і Маріона народила 27-річна розлучена американка Мішель Росс. У пари на той момент вже був син, але подружжя дуже хотіли ще одну дитину. Всі спроби завагітніти самостійно виявилися марними.

Дети Майкла Джексона

«Дитина – це диво саме по собі», – говорив Майкл Джексон. Королю естради дитину також народила сурогатна мама. Хлопчик з’явився на світ у 2002 році. Майкл назвав сина Принц Майкл II. Цікаво те, що при виборі матері Майкл не звертав особливої уваги на здоров’я і національність жінки. Йому було куди важливіше інтелект обраниці. Зараз Принцом Майклом II, як і над іншими дітьми поп-короля, опікується його мати Кетрін Джексон.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зарубіжні зірки, що не закінчили школу, але стали успішними

Нагадаємо, мама Насті Каменських розповіла, якими стравами балує доньку і зятя. Що їсть Настя Каменських, коли ніхто не бачить.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.