Лобода показала доньку від Тилля Ліндеманна: найбільше щастя

Світлана Лобода у своєму мікроблозі поділилася зворушливими і чуттєвими знімками з маленькою Тільдою.

Співачка Світлана Лобода вже більше двох років приховує ім’я батька своєї молодшої дочки Тільди. Однак, її шанувальники здогадуються, хто може бути загадковим коханим екстравагантної артистки.

У 2017 році Лобода познайомилася на музичному фестивалі “Жара” в Баку з лідером німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. За словами колег виконавців, вони дуже швидко знайшли спільну мову і могли годинами розмовляти. Трохи пізніше Тілль кілька разів з’являвся у соціальних мережах Лободи — вони зідзвонювалися по Скайпу і приїжджали один до одного на дні народження.

Светлана Лобода и Тилль Линдеманн в Баку
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн в Баку

Саме відомому рокеру приписують батьківство молодшої дочки співачки. Навіть її ім’я Тільда багато шанувальників вважають жіночої версією імені Тілль. До слова, дівчинка народилася в травні 2018 року в Лос-Анджелесі.

Світлана досить рідко показує дівчинку у своїх соціальних мережах, але все ж у її фанатів є можливість помилуватися рідкісними кадрами. Наприклад, у своїй новій публікації виконавиця поділилася спільними знімками з пляжу.

Снимок с Instagram Светланы Лободы
Знімок з Instagram Світлани Лободи

Зіркова мама в купальнику і легкій накидці обіймає свою дочку і цілує її в ручку. Ймовірно, Лобода разом з дітьми відпочиває зараз на морі.

“Тримати цю крихітну ручку — моє найбільше щастя”, — написала Світлана під фотографією з донькою.

Нагадаємо, що у Лободи є старша дочка Євангеліна. Її співачка народила в 2011 році від колишнього цивільного чоловіка — хореографа Андрія Царя. Пара офіційно розлучилася в 2014.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.