«Соля на солі»: ведуча Соломія Вітвіцька позувала у купальнику на фоні рожевого озера у Херсонській області (ФОТО)

Телеведуча на 1+1 Соломія Вітвіцька вразила мережу ніжним і сексуальним фото.

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм дивовижний знімок на фоні рожевого озера, яке знаходиться у Генічеському районі Херсонської області.

«Щоразу коли плануємо подорож – маємо основний пункт-мрію довкола якого і розробляємо маршрут. Рожеве озеро – фантастичне місце», – підписала світлину журналістка.

У чорному купальнику та в блакитній пляжній туніці Соломія позувала лежачи з закритими очима.

Користувачів Instagram вразила краса українського солоного озера та ніжність і сексуальність Соломії Вітвіцької.

«Яка прекрасна наша Україна», «В том году были на розовом))) это красота неописуемая», «Нарешті світлини Українського бомонду з відпочинку в Україні, а не десь інде…», «Яка нiжна i водночас сексуальна», «Я в Вас влюблен», «Соля дуже ніжна!», «Соля на солі», – прокоментували у мережі.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.