Як виглядає дружина і син красеня-актора Бурака Озчівіта з “Величного століття”

Мрія мільйонів телеглядачок, актор Бурак Озчівіт, поділився секретами свого особистого життя і показав найближчих людей — улюблену дружину і сина.

Бурак Озчівіт — актор, який з легкістю зміг закохати в себе мільйони телеглядачок. Красень з Туреччини став знаменитим на території України завдяки своїй ролі Балі-Бея в серіалі “Величне століття”.

Герой Озчівіта був мужнім воєначальником, сміливим, стриманим і, звичайно ж, неймовірним красунчиком. Сам актор настільки припав фанатам “Величного століття” до душі, що вони влаштували справжній фан-клуб в одному із закладів Стамбула.

Справа в тому, що власником це кафе є батько Бурака, Бюлент Озчівіт. Син також часто навідується до тата на обід або вечерю. Затяті шанувальниці екранного турецького воєначальника всіляко намагаються зустрітися зі своїм кумиром і складають батькові Озчівіта прекрасну і стабільну клієнтську базу.

Бурак Озчивит вместе с отцом
Бурак Озчівіт разом з батьком

Насправді, серце красеня-Бурака вже кілька років зайнято. Ще в 2015 році він почав зустрічатися з турецькою актрисою Фахріє Евджен. Романтичні стосунки призвели закоханих в РАГС.

Бурак і Фахріє побралися в 2017 році в Німеччині, в тому ж році вони зіграли весілля у Стамбулі.

Бурак Озчивит вместе с женой
Бурак Озчівіт разом з дружиною

Дружина Озчівіта є не тільки ефектною красунею, але і вельми затребуваною актрисою в турецькому кінематографі і досить освіченою дівчиною. Фахріє володіє чотирма мовами — турецькою, англійською, іспанською та німецькою.

У 2019 дівчина зробила своєму чоловікові головний і найважливіший подарунок — вона народила Бураку сина, якого назвали Каран. Зіркові батьки досить рідко діляться кадрами з малюком, поки він не подорослішав.

Сын и жена Бурака Озчивита
Син і дружина Бурака Озчівіта

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.