Як виглядає чоловік і діти красуні-актриси Пелін Карахан з “Величного століття”

Сім'ю Пелін Карахан називають однією з найміцніших у турецькому шоу-бізнесі. Актриса вже більше шести років в міцному шлюбі і виховує з коханим чоловіком двох синів.

Турецька актриса Пелін Карахан прокинулася по-справжньому відомою далеко за межами рідної Туреччини після своєї ролі Міхріман-Султан в серіалі “Величне століття”.

35-річна актриса знайшла свою армію фанатів, яка з цікавістю спостерігає не тільки за її творчою діяльністю і успіхами, а й за особистим життям і повсякденною рутиною. Особливо цікавим фанатам “Величного століття” було питання хлопця або чоловіка Пелін. Вона — справжня турецька красуня, тому повинна дістатися відповідному чоловікові.

До слова, до створення сім’ю Карахан підходила відповідально. Її батько пішов від них з мамою, коли майбутній зірці телебачення було вісім років. Її мати тяжко працювала, щоб забезпечити доньці гарне майбутнє, і Пелін її не підвела.

Вона вчилася в коледжі на “відмінно” і отримувала стипендію. Після вступила до університету на факультет готельного бізнесу і туризму. У студентські роки її і помітили представники глянцю і почали запрошувати на зйомки.

Під час зйомок перших серій “Величного століття” Карахан встигла розлучитися з першим чоловіком, який був тренером з фітнесу. Через рік її знову позвали під вінець, на цей раз обранцем став турецький бізнесмен Бедри Гунтай.

Свадебные фото Пелин Карахан
Весільні фото Пелін Карахан

Пара виховує двох синів — п’ятирічного Алі-Деміра і трирічного Джана Еюпа. Сама дівчина не раз заявляла, що вона дуже пишається своєю сім’єю.

Пелин Карахан с сыновьями
Пелін Карахан з синами

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.