Дружина DZIDZIO підкорила пляж ідеальною фігурою: красива і талановита

Вони довго приховували свої відносини, але інтернет, як то кажуть, знає все. Ярослава Притула-Хома, дружина яскравого артиста DZIDZIO тепер теж в об'єктивах ЗМІ. Сьогодні ми дізналися, де відпочиває зоряна дружина і чому весь пляж тепер до неї небайдужий.

Виявляється, такий колоритний і неординарний артист, як DZIDZIO – зразковий сім’янин. Зі своєю дружиною Ярославою він вже 16 років і за всі роки кар’єри, він практично ні словом не обмовився про особисте.

Сама ж дівчина, хоч і володіє музичним талантом, здається, зовсім недавно почала його показувати публіці. Ярослава брала участь в шоу «Х-фактор» і активно почала вести соціальні мережі.

Всі ці роки творче першість дружина DZIDZIO поступалася йому, незважаючи на те, що музичну кар’єру вони почали разом із загальною групи «Друзі».

Але тепер ефектна львів’янка більше не хоче бути в тіні. У неї свій проект: в мережі вона відома під псевдонімом SLAVIA. Співачка навіть записала кліп, який набрав 100 000 переглядів на Youtube.

Фото с личного блога Ярославы
Фото з особистого блога Ярослави

Сьогодні ж все обговорюють не її гучну пісню, а шикарну фігуру, якій Ярослава похвалилася в мережі.

Дівчина виставила на своїй сторінці Instagram фото в купальнику з відпочинку на острові Джарилгач.

Ярослава поділилася враженнями про відпочинок, назвавши острів українським Критом. Дівчина розповіла, що дістатися туди можна тільки кораблем зі Скадовська, але така подорож однозначно варто зробити, щоб побачити запропонований одне з нестандартних туристичних місць України.

До речі, Ярослава опублікувала цілу добірку фото в збережених сторіз під назвою «Мандруй Україною».

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.