«Не дивись наліво»: Пугачова поділилася секретами сімейного щастя

Алла Борисівна Пугачова - справжній еталон для багатьох фанатів. Шанувальники захоплюються її успіхом, щастям в сімейному житті, авторитетом, упевненістю і прекрасним зовнішнім виглядом, що особливо важливо в її віці.

На своїй сторінці в Інстаграм Алла Борисівна вирішила відкрити таємницю щасливого сімейного життя. Знаменитість стверджує – формула щастя в тому, щоб не дивитися наліво.

У Примадонни є чому вчитися

Як написала щаслива дружина і мама двох прекрасних дітей у себе в Інстаграм-блозі: «Перше правило сімейного щастя: Не дивись наліво, подивися направо і вперед». Проілюструвала цю мудрість Алла шикарним фото, на якому вона виглядає свіжо і ефектно.

Відзначимо, що Пугачова і Галкін справді є справжнім прикладом для наслідування. Вони практично кожен день показують своє життя на сторінках: діти, спілкування з ними, дозвілля, будинок, двір і розваги. Шанувальники надихаються парою, їх знімками і філософією життя.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!