Тіна Кароль на ювілеї у Осадчої інтригує животиком, який ховає під під об’ємними нарядами

Тіна Кароль з'явилася на ювілей до Каті Осадчої в піджаку Дана Балана, потім три рази змінювала наряди, але всі вони ховають її живіт.

17 липня популярна передача “Світське життя ” з Катею Осадчою пишно відсвяткувала 15-річчя з дня першого виходу в ефір. З’явилися багато вітчизняних селебріті, незважаючи на карантин, але ніяких масок помічено не було.

 "15

Особливу увагу публіки привернула Тіна Кароль. Вона прийшла в стильному сірому піджаку поверх бежевого кроп-топа. Виглядала дуже елегантно.

 "Кароль

Але публіка підозріло захвилювалася – десь вона вже цей “спінжачок ” бачила! Вірніше, на комусь, а якщо конкретно – то на тому самому Дану Балану, з яким Кароль приписують загадковий роман.

 "Тіна

Загадковий він тому, що точно так ніхто і не знає – він справжній чи просто для піару. І навіть привселюдне знайомство Тіни з мамою молдавського мачо ясності ніякої не внесло.

Мама Дана Балана

Але пильні фоловери помітили ще один момент – співачка ретельно приховує свій живіт під об’ємними одягом! Чи не вагітна вона часом? А якщо так – то від кого? Господаря цього самого піджака, який збоку, явно на швидку руку, був підшитий виточками, щоб зробити його більш жіночним.

 "Тіна

За вечір Кароль ще два рази змінила наряди. Розкішна атласна сукня небесного блакитного кольору від українського дизайнера Ельвіри Гасанова захопила приголомшливим декольте.

 "Кароль

А для спільного виступу з Юлією Саніною Тіна вибрала чорний смокінг з блискучим декором і білу сорочку, які теж добре приховували фігуру.

 "Кароль

Але шанувальники знайшли одне свіже фото, на якому щось-таки помітно. А ви як вважаєте, помітно чи ні?

 "Тіна

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.