Кароль і Полякова помірялись своїми “м’ячиками”: шанувальники назвали переможницю

Тіна Кароль і Оля Полякова влаштували битву своїх пишних форм. Точніше порівняти головні "плюси" фігур українських співачок вирішили їхні шанувальники. Вони ж і вибрали переможницю цього неофіційного змагання.

Дві головні блондинки української естради — Тіна Кароль і Оля Полякова — ніколи не соромилися блищати в красивих нарядах, які моментально приковують не тільки чоловічі, а й жіночі погляди.

Шанувальниці Олі і Тіни або ненавидять їх за стрункі ноги і талію в красивому міксі з пишними формами і підтягнутими сідницями, або ж захоплюються фігурами блондинок і всіляко намагаються дізнатися секрети зовнішності співачок.

Порівнювати Полякову і Кароль — цікава задача. Артистки абсолютно різні і по-різному себе позиціонують. Оля — екстравагантна і активна особистість. Вона любить дивувати неординарними нарядами, за якими без сумніву можна впізнати яскраву і непередбачувану Полякову. Чого тільки вартий тренд на кокошник, який тепер асоціюють тільки з “головною блондинкою країни”.

Оля Полякова
Оля Полякова

Кароль — хоч і теж блондинка, але абсолютна протилежність Олі. Вона асоціюється у фанатів з жіночністю і елегантністю. Тіна любить червону помаду, плаття-міді і красиву укладку. Проте, є у обох красунь спільна риса — вони люблять декольте.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Саме розміри “м’ячиків” двох співочих блондинок вирішили порівняти їхні фанати. Вони порівняли відео, які одного разу Оля і Тіна виставляли в глобальну мережу і назвали неофіційний Інтернет-конкурс “Битвою м’ячів”.

Думки журі, роль яких припала на звичайних користувачів соціальних мереж, розділилися:

  • “Горішки Оліни покруче”;
  • “Тіна богиня — це однозначно!”;
  • “Ну, тут і дурневі зрозуміло, Тіна звичайно”;
  • “Обидві гарні”, — написали користувачі мережі.

В результаті, фанатська спільнота співачок вирішила залишити перемогу обом “конкурсанткам”, адже кожна з по-своєму унікальна.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.