Ротару, Пугачова, Аллегрова: як в юності виглядали знамениті зірки естради

Цим відомим артисткам вже за 60, і згадати, якими вони були в молодості практично неможливо.

Софія Ротару

Софія Ротару в юності
Софія Ротару в юності

Софія Ротару народилася в маленькому українському селі, недалеко від румунського кордону. З раннього дитинства Софія робота в полі, допомагала з господарством, і навряд чи представляла, що стане співачкою. Майбутній чоловік артистки Анатолій Євдокименко створив з нею колектив «Червона Рута», і незабаром Ротару стала знаменитою.

Ірина Аллегрова

Аллегрова в молодості
Аллегрова в молодості

Аллегрова народилася в талановитої сім’ї, де мама була співачкою, а батько – актором театру. Спочатку Ірина озвучувала фільми на індійському кінофестивалі, а потім присвятила себе музиці.

Алла Пугачова

молода Пугачова
молода Пугачова

Талант Пугачової розвивали з дитинства: з 5 років вона почала грати на фортепіано. По закінченню школи Алла стала студенткою музичного училища, і вже на 2 курсі поїхала на свої перші гастролі.

Лариса Долина

Лариса Долина в молодості
Лариса Долина в молодості

Лариса Долина родом з Азербайджану. З 6 років вона вчилася грати на віолончелі в музичній школі. Ще в шкільному віці Долина почала співати в ресторанах, а в віці 16 років потрапила в ансамбль «Хвиля», який став початком її творчого шляху.

Надія Кадишева

Старе фото Кадишевої
Старе фото Кадишевої

У Надії Кадишевої було важке дитинство. Вона народилася в бідній, багатодітній родині, а коли дівчинці було 10 років у неї померла мати. Незабаром батько вдруге одружився, але жити в такій сім’ї стало нестерпним. Надю з сестрою віддали в інтернат. Там, в інтернаті Кадишева почала співати. Сольну кар’єру їй вдалося побудувати за допомогою її чоловіка Олександра, який створив ансамбль «Золоте кільце».

Надія Бабкіна

Весільне фото Бабкіної
Весільне фото Бабкіної

Надія Бабкіна народилася в звичайній родині, в якій вважалося, що хороша професія – тільки лікар, або інженер. Надія завжди мала хороші голосові дані і хотіла піти вчитися в музичне училище, але батьки змусили її вступити до медичного. Однак Бабкіна провчилася там зовсім небагато, і з часом все ж отримала музичну освіту.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.