Як виглядає єдина дочка Анастасії Волочкової і чому вона не живе з мамою

Анастасія Волочкова поділилася фотографією зі своєю донькою, яка зрідка приїжджає в гості до мами. Як балерина виховує єдину дитину і чому вони живуть не разом — читайте далі.

Журналісти і користувачі мережі обожнюють смакувати фотографії та новини від Анастасії Волочкової. Колишня прима Великого театру і зірка світових сцен балету сьогодні, як ніхто інший, вміє епатувати публіку дивними витівками, неординарними нарядами і скандалами з багатьма колегами по шоу-бізнесу.

Цікавим об’єктом є і особисте життя балерини. У своїх соціальних мережах вона регулярно натякає на те, що вона не самотня і поряд з нею знаходиться люблячий чоловік. Однак, його особистість, ім’я та зовнішність залишаються запечатаними під грифом “секретно”.

Від попереднього шлюбу у Волочкової підростає дочка. У 2005 році балерина підкорила російського бізнесмена Ігоря Вдовіна. У вересні того ж року Анастасія народила дочку, яку назвали гарним ім’ям Аріадна.

Анастасія Волочкова з донькою
Анастасія Волочкова з донькою

Волчокова розлучилася з Вдовіним через пару років після народження дівчинки. Зараз 15-річна Аріадна живе не з мамою в величезному особняку, а зі своїм батьком в його московській квартирі. За словами самої балерини, такий спосіб життя дівчинці набагато комфортніше на даному етапі.

Сама пані Аріадна зрідка приїжджає в гості до мами, тому кожен її візит для Анастасії стає невеликим святом. Волочкова з радістю ділитися фотографіями з донькою в своїх соціальних мережах.

За її словами, Аріадна стала дуже дорослою і самостійною. У них бувають розбіжності у відносинах, але завжди перемагає любов мами і доньки —  поділилася зі своїми підписниками Волочкова.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.