Влад Яма з дружиною показали справжню сімейну ідилію: пара, з якою потрібно брати приклад

Влад Яма з дружиною Ліліаною поділилися чуттєвими знімками з сімейної фотосесії. Шанувальники захопилися красою і щирістю фотографій.

За парою Владислава Ями та його дружини Ліліани шанувальники спостерігають вже більше п’яти років. Весь цей час їх вважають однією з найкрасивіших і зразкових пар українського шоу-бізнесу. Як мінімум, такий висновок можна зробити з соціальних мереж Влада і Ліліани. Хоча щасливі очі подружжя доводять, що красиві знімки – не просто показуха для публіки.

Влад і Ліліана – колеги. Обидва підкорювали паркет і танцювальне мистецтво. Саме любов до хобі зародила любов між ними. У 2015 році вони зіграли весілля, а через рік у них народився син, якого назвали гарним ім’ям – Леон.

Якщо до одруження Ямі приписували романи і з Наталею Могилевською та з багатьма колегами, то зараз він асоціюється виключно з образом люблячого батька і зразкового сім’янина.

Порадувала шанувальників сімейства Ями і нова фотосесія Ліліани і Влада. Вони зробили знімки біля стоку сіна в простих білих нарядах – Влад в сорочці і штанях, Ліліана в плаття, яке доповнила корсетом, щоб підкреслити талію.

Снимок с Instagram Лилианы Ямы
Знімок з Instagram Ліліани Ями

Передплатники оцінили нові знімки подружжя і залишили безліч компліментів:

  • “Яка Ви – красива. Кожен раз захоплююся “;
  • “Дуже ніжно і натурально, клас “;
  • “Які ви гарні”;
  • “Ніжна фотосесія, дуже хочу і собі таку “;
  • “Я просто захоплююся вашою парою “, – написали користувачі мережі.
Снимок с Instagram Лилианы Ямы
Знімок з Instagram Ліліани Ями

Сама ж Ліліана зізналася, що для неї фотосесія рівносильна психотерапії або медитації. Цей процес допомагає відчути себе абсолютно іншою, побачити саму себе з іншого боку і опинитися, як ніби, в іншому світі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.