Як виглядає обличчя Алли Пугачової, Софії Ротару і Таїсії Повалій зблизька? Шанувальники не впізнають своїх улюблениць

Час не стоїть на місці і, звичайно ж, змінює людей. Вчорашні красуні сьогодні можуть перетворитися вмить в непривабливих бабусь. Однак, зірки естради ніколи не шкодували ні грошей, ні часу заради "вічної молодості". Давайте перевіримо, чи вдалося зберегти колишню красу легендам сцени — Аллі Пугачовій, Софії Ротару та Таїсії Повалій.

Таїсія Повалій, 55 років

Фото с Instagram Таисии Повалий
Фото з Instagram Таїсії Повалій

Таїсія Повалій – щира фанатка пластичних операцій. Вона збільшувала губи, робила вилиці, підборіддя і не один раз підтягувала шкіру обличчя. Виконавиця намагається зберегти свою красу всіма можливими способами – і косметологічними, і хірургічними.

Сама співачка ніколи не коментувала чутки про пластику обличчя або будь-яке неприродне втручання в її зовнішність. Однак, фотографіями видають все правду. Варто зазначити, що для свого віку Повалій виглядає досить добре, проте зморшки і наслідки операцій, – так би мовити, на обличчя.

Алла Пугачова, 71 рік

Фото с личного блога Аллы Пугачевой
Фото з особистого блога Алли Пугачової

Старша, ніж Повалій, на 16 років Алла Пугачова приємно радує своєю зовнішністю шанувальників і не соромиться ділитися фотографіями з досить близької ракурсу. Помітно, що у Примадонни доріжка до косметологів теж протоптана, як і до пластичних хірургів. Алла Борисівна не відмовляє собі в задоволенні підтяжки обличчя.

Однак, варто зазначити, що з Пугачовою працюють справжні професіонали – для 71 року вона виглядає просто чудово. Багато вже не дивуються, чому Галкін закохався в Аллу – вона залишається молодою не тільки душею, а й особою.

Софія Ротару, 72 роки

На фото: София Ротару с сыном и невесткой
На фото: Софія Ротару з сином і невісткою

Софія Ротару також не соромиться посміхатися на камеру без макіяжу. Дива української естради не заперечує, що зверталася до послуг косметології і пластичної хірургії. До того ж видно, що Ротару вставила собі вініри, щоб посміхатися на всі 32.

Шкіра Софії Михайлівни виглядає свіжо і доглянуто – дійсно можна не соромитися ділитися фотографіями з натуральної дорослої красою.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.