Юна дочка Віри Брежнєвої похвалилася фігурою, приспустивши халатик: переплюнула маму

Юна дочка Віри Брежнєвої продовжує вражати користувачів мережі своєю красою. Дівчинка, як і мама, любить влаштовувати красиві зачаровуючі фотосесії, під час яких демонструють всі плюси, які подарувала їй природа.

Дочка співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман вирішила побалувати шанувальників зворушливим постільною кадром.

«Вогонь в очах», – коротко говориться в повідомленні.

Снимок с Instagram Сони Киперман
Знімок з Instagram Соні Кіперман

Уточнимо, що на чорно-білому знімку Соня позує в одному халаті, який вирішила елегантно приспустити. При цьому дівчина красиво позує на ліжку, показуючи всім свої родимки.

«Це пожежа», «Спочатку подумала, що фото Кейт Мосс», «ти бомба» »,« красуня »,« ти дуже мила дівчина »,« вау, ось це бомбезний вигляд », – пишуть її шанувальники.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.