Злата Огневич розповіла про зраду, чому боїться чоловіків і вважає за краще бути одна

Відома співачка поділилася найпотаємнішими таємницями, розповіла, як чоловіки користувалися її довірою і чому тепер вона не готова до нових відносин.

У прямому ефірі Intagram відома українська співачка Злата Огневіч поділилася своїм карантинним проведенням часу, історіями з життя і любовними таємницями.

 ""

Наприклад, однією з тем були відносини артистки зі своїм екс-бойфрендом, які були особливо важкі для Злати. Про те, чому весняний хіт «Ти обіцяв» присвячений саме колишньому коханому, ми розповімо вам далі.

Огневич Злата

Відома виконавиця і учасниця Євробачення вже багато раз ділилася з журналістами своєю психологічною особливістю: вона з великою довірою та відкритістю вступає в нові відносини. Але така «беззахисність» часом виходить їй боком, адже нерідко партнери Злати користуються довірливістю дівчини і крутять романи на стороні.

 ""

Саме так сталося в останніх відносинах Огневич, де партнер довго час обманював дівчину про відсутність коханки на стороні.

Після такої зради співачці важко знову довіритися чоловікові і вступити в нові відносини. Вона поділилася тим, що тепер відноситься до хлопців вкрай обережно – і навіть якщо хтось здається їй хорошим вибором, вона не відчуває готовність знову закохатися.

 "Злата

Також Злата розповіла чудові історії її побачень – наприклад, після знайомства на її концерті.

А тепер дівчина в основному розміщує задумливі фото.

Але також порадувала нас дуже пікантним знімком – Злата справжня красуня!

 "Злата

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.