Весілля Ані Лорак, Тіни Кароль та Настя Каменских: як виглядали відомі нареченої у найщасливіший день

Як виглядали на весіллі Тіна Кароль, Ані Лорак і Настя Каменских? Давайте подивимося, наскільки актуальними образи зіркових наречених виглядали б сьогодні.

Весілля — найбажаніший і довгоочікуваний день в житті кожної дівчини. Багато ще з дитинства починають мріяти і планувати свій день “Х”. Якими нареченими були відомі дівчата, які задають тренди і стиль.

Тіна Кароль

Свадебное фото Тины Кароль и Евгения Огира
Весільне фото Тіни Кароль та Євгена Огіра

Поки фанати Тіни Кароль жадають почути або прочитати нові подробиці про її стосунки з Даном Баланом, в мережі все так само популярні фотографії співачки з весілля з продюсером Євгеном Огіром.

Вони прожили разом всього п’ять років – у 2013 році Євген пішов з життя після боротьби з онкологічним захворюванням. Однак, день весілля Тіна згадує і сьогодні.

День народження їх сім’ї з Огіром подружжя грали в три етапи – вони розписалися в тісному колі близьких, а після відсвяткували весілля на Мальдівах. Після повернення до Києва Тіна та Євген обвінчалися, тоді ж відбувся і банкет.

Свадьба Тины и Евгения на Мальдивах
Весілля Тіни і Євгена на Мальдівах

Біле плаття і фату Кароль одягла на вінчання, на жарких островах вона “виходила заміж” у легкому короткому платті пудрового кольору.

Ані Лорак

Свадебное фото Ани Лорак
Весільне фото Ані Лорак

Весілля Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу була такою ж яскравою, як і самі наречений і наречена. Вони розписалися в 2009 році в Києві. В ЗАГС Кароліна прийшла в красивому білому пишному платті – справжні класика, яка актуальна на весіллях і сьогодні.

Святкування провели через кілька тижнів в одному з готелів Туреччини. Для банкету Кароліна вибрала вже відверту сукню, яка підкреслювала її красиве декольте.

Свадебное фото Ани Лорак
Весільне фото Ані Лорак

Цей союз, не дивлячись на яскраве весілля і гучні визнання в любові, виявився неміцним. У 2019 Ані Лорак подала на розлучення з Муратом після численних зрад свого чоловіка.

Настя Каменських

Свадебное фото Насти Каменских
Весільне фото Насті Каменських

Весілля Насті Каменських і Олексія Потапенка (Потапа) чекала вся країна. Вони багато років приховували свої відносини і лише в 2019 році зізналися – вони не просто колеги, вони люблять один одного.

Весілля Настя і Потап зіграли пишне – на неї були запрошені практично всі представники українського шоу-бізнесу. Вразила шанувальників Настя і своїм вбранням – красиве і стильне плаття, яке підкреслювало бюст і осину талію Каменських. Доповнила образ, звичайно ж, довга фата.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.