Юлія Висоцька засвітила худою фігуркою на яхті: п’є шампанське і відпочиває душею

46-річна Юлія Висоцька вирішила здивувати своїх шанувальників хорошою формою. Телеведуча поділилася фотографією з відпустки.

Ведуча кулінарних шоу Юлія Висоцька вирішила поділитися з шанувальниками фотографіями з відпочинку. 46-річна дружина режисера Андрія Кончаловського строго стежить за своєю фігурою, тому не соромиться позувати в купальних костюмах.

2020-ий рік вніс свої корективи в плани багатьох людей. Про відпустку закордоном багато-хто зараз навіть бояться мріяти — невідомо, як будуть далі йти справи з пандемією коронавірусу у світі. Не дивлячись на те, що деякі країни вже відкривають свої кордони для туристів, є ризик другої хвилі епідемії, тому летіти кудись з рідного міста — небажано.

Юлія Висоцька також вирішила не ризикувати і провести відпустку в колі сім’ї в Підмосков’ї. Щорічно вона відвідувала разом з чоловіком і сином найвідоміші курорти — Туреччину, Грецію, Італію. Але, як виявилося, добре провести час можна і вдома.

Морське узбережжя телеведуча замінила на прогулянки лісом і парком. Однак в соціальних мережах дозволила собі похвалитися стрункою фігуркою на архівному фотознімку — у свої 46 років Висоцька знаходиться в прекрасній формі.

Фото Юлии Высоцкой
Фото Юлії Висоцької

“Все, що трапилося зі мною коли-небудь — моє. Все, що я пережила, зробило мене мною. Життя складається з безлічі посмішок, сліз, відчаю, сміху, радості, смутку і інших відтінків почуттів, — пише в коментарях Юлія. — і якщо я зараз не на морі, зовсім не означає, що моря більше немає. море є, і воно моє”, — написала Юлія в публікації.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.