Вже не студентка, що не комсомолка, трохи спортсменка і все ще красуня – 73-річну Наталію Варлей зняли на пляжі в бікіні

Легендарної Наталії Варлей, яка зіграла Ніну в улюбленій "Кавказській полонянці " 22 червня виповнилося 73 роки. А недавно її сфотографували на пляжі. Чудово виглядає!

Навряд чи є в нашій країні доросла людина, яка не знає, хто така Наталія Варлей, вірніше, її героїня Ніна з безсмертної комедії Леоніда Гайдая “Кавказька полонянка “.

“Студентка, комсомолка, спортсменка і, нарешті, просто красуня ” – ця фраза стала крилатою. Мила дівчина так полюбилася глядачам, що Наталя в один день стала знаменитою на весь світ, хоча і до того знімалася в кіно.

Ніна
Ніна

Після “Кавказької полонянки ” у Варлей не було відбою з пропозиціями зніматися, її фільмографія налічує десятки стрічок, які стали класикою – “Вій “, “Сім наречених ефрейтора Збруева “, “Три дня в Москві ” і ін .

До речі, на роль Ніни пробувалися багато більш відомих тоді актрис-красунь – Лариса Голубкіна, Наталія Селезньова, Маріанна Вертинська, Наталія Кустинська.

Проби актрис на роль Ніни
Проби актрис на роль Ніни

Однією з умов було фото в купальнику, адже Ніна у фільмі і купалася, і без спідниці ходила, що для тих часів було дуже сміливо.

Наталя в ролі Ніни
Наталія в ролі Ніни

Але з усіх красунь Гайдай, порадившись зі своєю дружиною, вибрав Наталю – і не прогадав.

Зараз Варлей навіть в свої 73 виглядає непоганого. Вона визнає, що у неї зайва вага, але при цьому тіло досить підтягнуто, пружне, шкіра чиста, без зморшок.

Наталія Варлей на пляжі
Наталія Варлей на пляжі

Деякі пробували насміхатися, мовляв, і не соромно їй в такому купальнику в її роки з’являтися, але зловтіхачам швидко закрили рот – подивіться на себе в дзеркало в 73 роки.

Наталія Варлей сьогодні
Наталія Варлей сьогодні

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!