Світлана Лобода показала доньку від Тилля Ліндеманна: матуся-красуня і маленьке щастя рокера

Світлана Лобода в своєму мікроблозі поділилася зворушливою фотографією з відпочинку. Співачка позувала разом з молодшою донькою Тільда.

Про роман Світлани Лободи і лідера німецької рок-групи Rammstein ходять чутки вже більше трьох років. Музиканти познайомилися в Баку на музичному фестивалі «Жара», за словами їхніх колег, в той вечір вони не відходили одне від одного ні на мить і постійно спілкувалися.

Пізніше Тілль і Світлана з’являлися в соціальних мережах один одного – вони святкували свої дні народження в загальній компанії і підтримували один одного під час важливих заходів. Ліндеманн вітав Лобода з отриманням Російської національної музичної премії, заснованої Михайлом Гуцерієвим.

Але ще більше чуток і здогадок викликають не стільки романтичні відносини між артистами, скільки молодша дочка Світлани Тільда. Дівчинка народилася через рік після знайомства Лободи і Ліндеманна. А ім’я батька дівчинки виконавиця приховує досі.

Саме лідеру групи Rammstein фанати приписують батьківство, навіть ім’я малятка Тільда називають дівочої версією імені Тілль.

Світлана, в іншому, не часто показує молодшу дочку в своїх соціальних мережах. Але все ж рідкісні кадри радують користувачів глобальної мережі.

Фото с Instagram Светланы Лободы
Фото з Instagram Світлани Лободи

Зараз Лобода перебуває на відпочинку, з якого і публікує спекотні знімки. Разом з Тільда співачка приймає сонячні ванни і плаває в басейні – для відпочинку артистка вибрала курортну Грецію, острів Міконос.

Передплатники Лободи залишилися в захваті від знімка з донькою і залишили безліч коментарів:

  • «Такі гарненькі»;
  • “Класне фото”;
  • «Боже, яка краса! Це і є найбільший успіх! Яке маленько, прекрасне щастя. Приголомшливе фото », – написали користувачі мережі.

 "Фото

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.