Меладзе, Буйнов, Петросян: як в юності виглядали знамениті чоловіки естради

Меладзе, Буйнов Петросян і інші - зараз ці артисти асоціюються з образом ставних дорослих чоловіків. Але якими вони були на початку своєї кар'єри - дивіться далі.

Олександр Буйнов

Александр Буйнов
Олександр Буйнов

В цьому році Олександру Буйнов виповнилося 70 років, він все такий же ставний, високий і харизматичний. До слова, такий образ співак виробив в собі не відразу – на початку кар’єри він носив окуляри і хвилясте волосся. Незмінною з того часу залишилася лише його промениста посмішка і впевнений погляд.

Філіп Кіркоров

Филипп Киркоров
Філіп Кіркоров

53-річний Кіркоров зараз всіляко намагається підкорити молоде покоління, знімаючи провокаційні кліпи та відеоролики, через що часто виявляється в центрі скандалів. В юності Філіп також любив виділятися з натовпу, в цьому йому, незаперечно, допомагала незвичайна зовнішність – глибокі очі, довгі кучеряве волосся і пухкі губи. Зараз Кіркоров змінив зачіску і відростив бороду.

Євген Петросян

Евгений Петросян
Євген Петросян

У 2018 року артист Євген Петросян здивував шанувальників заявою про розлучення з Оленою Степаненко, з якою вони прожили в шлюбі 33 роки. Від дружини 74-річний комік пішов до 31-річній Тетяні Брухуновой, яка була його директором. В іншому, красавчик-Петросян з юності не розгубив свій запал з роками.

Валерій Меладзе

Валерий Меладзе
Валерій Меладзе

Шанувальники Валерія Меладзе впевнені, що час пішов йому тільки на користь – співак став виглядати більш ставний, інтелігентно і привабливо. Навіть сивина додає виконавцю особливого шарму.

Ігор Ніколаєв

Игорь Николаев
Ігор Ніколаєв

Співак і музикант, який зробив знаменитої Наташу Корольову і навчив слухачів «Випивати за любов», в молодості був абсолютно не схожим на себе сьогоднішнього. В юності у Ігоря не було знаменитих вусів і довгою зачіски.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.