Леся Никитюк показала фото на дивані поруч з невідомим чоловіком

Провідна і просто красуня, розумниця з відмінним почуттям гумору, Леся Никитюк заінтригувала своїм фото на дивані з невідомим чоловіком і ще деким. У неї хтось з'явився?

Як відомо, ведуча Леся Никитюк і в період карантину не змогла довго всидіти вдома і запустила зйомки нової тревел-передачі “Ле Маршрутка “. Цього разу вона вирішила показати красу рідної землі – подорожує собі по Україні, знімає і розповідає нам, де як красиво, що цікаве можна побачити і як добре відпочити.

Леся Никитюк в передаче Ле
Леся Никитюк в передачі Ле Маршрутка

Зараз дівчина вивчає Карпати і ділиться в своєму Інстаграмі яскравими кадрами з подорожі, не забуваючи при цьому нагадувати нам, яка у неї гарна фігура, черговим пікантним фото.

Леся Никитюк - красива дівчина
Леся Никитюк – красива дівчина

Цього разу Леся відвідала одне з румунських сіл в Карпатському регіоні та показала дуже милі фото в інтер’єрі сільського дерев’яного будинку. Вона в спокусливих шортиках і білій сорочці сидить на невеликому диванчику, вкритому ліжником – вручну витканим покривалом із овечої вовни.

Леся Никитюк в сільській хаті
Леся Никитюк в сільській хаті

Компанію красуні становить симпатичне кошлате щеня, яке і не підозрює, що вже стало відомим на всю Україну.

Леся Никитюк з песиком
Леся Никитюк з песиком

Але останнє фото сильно напружило шанувальників Лесі: на тому ж дивані, в небезпечній близькості сидить великий серйозний чоловік і дбайливо тримає жіночу сумочку. А Леся скромно оголила плече і підписала фото “люблю, цілую, скучаю “. І що б це значило ?!

Леся Никитюк з невідомим чоловіком
Леся Никитюк з невідомим чоловіком

Особисте життя ведучої давно не дає спокою шанувальникам. З ким їй тільки роман не приписували, з останніх пліток – це одружений Притула. Леся вже не звертає на ці розмови увагу.

А чоловік поруч з нею виявився не простим – це член її знімальної команди, водій Богдан Богданович, який і возить її по містах і селах.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.