Внучка Ротару змінила імідж: просто розкішна!

Софія Євдокименко - внучка народної артистки України Софії Ротару, і дочка музичного продюсера Руслана Євдокименка.

Дівчинка з юних років знає, як про себе можна заявити на публіку, і зібрала цілу армію шанувальників. У неї вже 157 тисяч фоловерів, а відео набирають тисячі переглядів і лайків.

Внучка Ротару опублікувала чудовий знімок: новий образ – очей не відірвати!

 

На фотографії світловолоса красуня очевидно сидить в якомусь закладі, вона позує на камеру, непомітно посміхається. Її губи злегка відкриті, що дає можливість побачити білі зуби і чіткі контури обличчя.

На дівчині надіта біла блузка або сарафан оверсайз, який відкриває ключиці і шию Софії. На шиї золотий кулончик, який підкреслює її зовнішність. Шанувальники відзначили – новий образ Софії Євдокименко додав їй жіночності, шарму, витонченості.

Відзначимо, внучка народної артистки Софії Ротару живе і працює в штатах. На час карантину вона приїхала в Україну до родини. Вона розвиває себе як модель, проте не виключає, що в перспективі може вийти на сцену і заспівати.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.