Всіх дурили! Виявилося, що Мерилін Монро ніколи не знімалася в нескромних сценах – це була дублерша

Відкрита одна з численних таємниць кінодіви Мерилін Монро - вона ніколи не знімалася в пікантних сценах. У неї була дублерша, яку вважали навіть красивіше.

Гретта Тіссен – копія, як тепер би сказали – клон найвідомішою американської кінодіви Мерилін Монро. Актриса, визнана іконою жіночої краси, розбурхувала кіноглядачів своїми розкішними формами. А на фільми, де були сцени в ліжку, її шанувальники ходили багато разів, щоб помилуватися на улюблену красуню, хоча все було в рамках тодішніх пуританських правил пристойності.

Гретта Тіссен в сцені замість Монро
Гретта Тіссен в сцені замість Монро

А як з’ясувалося пізніше, це був справжнісінький обман – замість зоряної Мерилін в ліжку томно вигиналася нікому не відома в Америці датчанка Гретта Тіссен.

Монро і Тіссен
Монро і Тіссен

У Голлівуді з нею уклали довгостроковий і дуже вигідний контракт на дублювання Монро в пікантних сценах. І не тому, що актриса не хотіла так зніматися, а просто їй забороняли її впливові коханці – як же, її принадами насолоджуватимуться мільйони в кіно, а в ліжку поряд будуть лежати якісь, нехай і дуже відомі, актори.

Гретта Тіссен у фільмі
Гретта Тіссен у фільмі

Гретта у себе на батьківщині, в Данії, виграла конкурс краси в 1952 році. Під час перевтілень вона вибрала імідж Монро. Всі звернули увагу на їх разючу подібність.

Ще кадр з фільму, де Гретта Тіссен замінює Мерилін
Ще кадр з фільму, де Гретта Тіссен замінює Мерилін

Буквально через місяць дівчина отримала вигідну пропозицію з Голівуду. Вона була дублеркою Мерилін до самої смерті актриси.

Фото Мерилін Монро і Грета Тіссен без гриму
Фото Мерилін Монро і Грета Тіссен без гриму

Оточення потайки подейкувало, що Гретта набагато красивіше і фігура у неї краще. Багато хто пробував підкотити до суворої скандинавки, але Грета строго дотримувалася умов контракту.

Гретта Тіссен вчить роль
Гретта Тіссен вчить роль

І після смерті Монро вона отримувала деякий час великі виплати – за збереження таємниці про зйомки.

Тільки через 50 років жінка трохи розповіла про цей період свого життя. Як виявилося, Монро її не любила і навіть заздрила більш розкішному бюсту.

Фігури Мерилін Монро і Грета Тіссен
Фігури Мерилін Монро і Грети Тіссен

Потім Гретта три рази виходила заміж, два шлюби були короткими, а з третім чоловіком вона прожила більше 40 років. Вона вже ніколи не знімалася в кіно. Померла Гретта Тіссен в 2018 році у віці 90 років, забравши з собою чимало таємниць про велику Мерилін.

 

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.