Жертва невдалої пластики: Оксана Байрак обурила своїм зовнішнім виглядом (ФОТО)

Оксана Байрак дивує своїх шанувальників кожним новим знімком у соціальних мережах. Режисерка і телеведуча феноменально змінила свою зовнішність — сьогоднішня Оксана абсолютно не схожа на Оксану кілька років тому.

Оксана Байрак — одна з найвідоміших режисерів України. Її фільми можна любити, а можна — ні, але ви точно бачили хоча б одну її картину. Байрак щільно співпрацювала з телеканалом “СТБ”, який регулярно транслює її картини у своєму ефірі.

Оксана навіть стала лауреатом IV Національної премії кінобізнесу України в трьох номінаціях за свій фільм “Аврора”. До слова, це одна з її найзнаменитіших робіт, однак вона заборонена до перегляду на території України. Причиною заборони став російський актор Дмитро Харатьян, який зіграв одну з ключових ролей картини.

Крім ролі режисера, Байрак встигла попрацювати як актриса, сценарист, продюсер, а широкому колу телеглядачів вона могла запам’ятатися як телеведуча української версії шоу “Давай одружимося”, яке також транслювалося на “СТБ”.

Оксана Байрак на "Давай поженимся"
Оксана Байрак на “Давай одружимося”

Оксана і зараз має своє коло шанувальників, які стежать за її творчою діяльністю і особистим життям, активно режисер почала вести і соціальні мережі. Однак, її фотографії викликають у фанатів ряд питань і здивування — Оксана явно зачастила в кабінет до пластичного хірурга.

Оксана Байрак до и после пластики
Оксана Байрак до і після пластики

Ще на початку своєї кар’єри Байрак носила стрижку під хлопчика, у неї були тонкі губи і гачкуватий ніс. Згодом королева мелодрам вирішила змінитися — вона відростила довге чорне волосся, збільшила губи і зробила ринопластику.

Оксана Байрак после пластики
Оксана Байрак після пластики

У якийсь період Оксана набрала зайву вагу, з якою почала активно боротися. Вона продовжувала збільшувати губи і користувалася процедурою підтяжки шкіри.

Оксана Байрак сегодня
Оксана Байрак сьогодні

На свіжих знімках неозброєним поглядом помітно, що Байрак зробила повторну ринопластику, збільшила губи, зробила підтяжку шкіри, вилиці і схудла. До слова, такі зусилля над собою мають свої плоди — вже більше семи років режисер і телеведуча зустрічається з молодим чоловіком, який на 22 роки молодший.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.