Гарику щось залишиться? Асмус показала, як вони з Харламовим поділили майно

Зірка «Інтернів» Крістіна Асмус посміялася над своїм розлученням з Гаріком Харламовим і показала «розділ майна».

В одній із соціальних мереж Асмус опублікувала новий знімок і зачепила тему розлучення. На фото актриса позує за кермом синього вантажного мопеда, кузов якого заставлений величезними тюками. «Розділили майно», – підписала знімок Крістіна. Актриса на знімку була представлена в новому образі – у неї з’явилася чуб, а колір волосся змінився світло-рудий. На актрисі було надіто облягаюча довга сукня з вирізом на нозі, літні босоніжки і об’ємна зимова куртка.

«Головне, себе не обділити»

Шанувальники Асмус негайно відреагували на її іронію жартівливими коментарями. «Все, що нажито непосильною працею», «Головне, себе не обділити», «Не багато майна», – жартували в коментарях фоловери.

Нагадаємо, що близько місяця тому Крістіна Асмус і Гарік Харламов заявили про розлучення. Конкретні причини, які стали приводом для такого вчинку пара не називає. На одному з інтерв’ю Крістіна сказала, що це було її рішення над яким вона думала вже давно. Асмус і Харламов прожили в шлюбі 8 років, у них є спільна дочка.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.