У мережі з’явилися рідкісні фото дорослого сина Андрія Паніна: як виглядає спадкоємець актора

Старший син Андрія Паніна вирішив продовжити справу батька і стати актором. Які успіхи вже має хлопець, і як він виглядає зараз — читайте далі.

Актор Андрій Панін був неймовірно популярним і затребуваним в російському кінематографі. Його герої завжди привертали телеглядачів, навіть з огляду на той факт, що Паніну часто діставалися ролі антагоністів. У його талант неможливо було не закохатися.

У 2013 році актор несподівано пішов з життя – остаточні причини смерті досі залишаються під завісою таємниць і недомовок. Основною причиною вважають нещасний випадок нібито Панін впав з висоти власного зросту і отримав важку черепно-мозкову травму. Також розглядається версія про умисне вбивство. У актора були ознаки боротьби на тілі – садна, рани. Однак, слідство у цій справі триває і досі.

У Андрія залишилося троє дітей – дочка Надія від першого шлюбу і двоє синів, Олександр і Петро, від другої дружини Наталії Рогожкін. Цього року старшому Сашкові виповнилося 19 років, він вирішив продовжити справу батька і підкорювати акторську сферу.

Андрій Панін з сином Олександром

Олександр не веде активне соціальне життя – він не дає інтерв’ю і мовчить в соціальних мережах. Відомо, що він вступив до інституту після школи нема на творчу спеціальність. Однак, хлопець виконав головну роль у фільмі “Недитячий будинок ” – зйомки почалися зовсім недавно. Разом з сином Паніна в картині грає Іван Охлобистін, відомий за серіалом “Інтерни “.

На зйомки Олександр потрапив випадково – про нього згадала кастинг-директор проекту Олена Галанова, яка і показала фото режисерові фільму Михайла Расходнікову. Паніна-молодшого затвердили в перший же день. Прем’єра картини очікується на 2021 рік.

Александр Панин на съемках (крайний справа)
Олександр Панін на зйомках (крайній праворуч)

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.